Király Viktor bemutatta új klipjét "Chasing Demons" című slágeréhez

A klipet nővére, Király Linda és párja, Huszka Zsombor grafikusművész rendezte

Király Viktor bemutatta novemberben megjelent "3rd Dimension" című albumának aktuális, a hivatalos magyar Rádiós Top 40 listán már hetek óta Top10-ben szereplő kislemez dalához, a "Chasing Demons"-hoz forgatott videoklipjét a VEVO-n.

A különleges videoklip igazi "családi vállalkozás" eredménye, hiszen a klip rendezését ezúttal Viktor nővére, Király Linda és az ő párja, a New York-i Comic Cont is már megjárt Huszka Zsombor grafikusművész vállalta magára, miután már a kezdetektől az ő ötleteik alapján indult el a klipforgatás körüli munka. A klipben Viktort végig egy zongora mellett láthatjuk, és miután lehunyja szemét, az animált rajzokkal megjelenített világból megtudhatjuk, mi minden zajlik a fejében, milyen démonokkal, azaz csábítókkal kell megküzdenie, milyen félelmei vannak, és hogyan tud ellenállni a kísértésnek - mindezt vadnyugati hangulatban.
A videoklip - hűen az album címéhez - 3D-ben is rögzítve lett, ezt a változatot először a XES3D tableteken lehet majd látni - melyek különlegessége, hogy szemüveg nélkül is 3D-ben láthatóak rajta a tartalmak -, majd később a youtube-ra is felkerül.

"Chasing Demons" klip megtekintése »Facebook

Twitter

Király Viktor táncosait a Hot Girly Dance Class biztosítja.

Kapcsolat

Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: tamas.kingmusic@gmail.com
Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: booking.kingmusic@gmail.com