Király Viktor: Exhale / Légzés - új kislemez dal a november 7-én megjelenő új albumról

A tavalyi év #1 rádiós slágerét jegyző és az idei VIVA Comet Legjobb Férfi Előadójának választott Király Viktor 2014. november 7-én megjelenteti vadonatúj, régóta várt harmadik stúdióalbumát, a "3rd Dimension"-t. A rajongók a CD-t kizárólag a Media Markt áruházakban illetve ingyenes házhozszállítással a www.mediamarkt.hu oldalon vásárolhatják meg, mindössze 999 Ft-ért. Az exkluzív CD már előrendelhető ide kattintva. Az album digitális változata november 28-tól érhető majd el minden digitális zeneszolgáltatónál.

A "3rd Dimension" album első új kislemez dala az a koncerteken már közönségkedvencnek számító "Exhale" (meghallgatás »), melyet Viktor már 2 évvel ezelőtt megírt és számtalanszor át is hangszerelt, de eddig még sosem érezte megfelelőnek az időt arra, hogy kislemezként be is mutathassa. Most, az új lemez megjelenésével, valamint a magyar nyelvű változat elkészültével elérkezett a tökéletes alkalom erre. A "Légzés" (meghallgatás ») szövegét Viktor pályatársa és barátja, Molnár Ferenc Caramel írta, akit az egyik legjobb jelenlegi magyar szövegírónak és legeredetibb zenésznek tart itthon. 2010 óta ez Viktor első magyar nyelven énekelt szóló dala. Az "Exhale / Légzés" kislemez digitálisan november 7-én jelenik meg minden zeneszolgáltató kínálatában, az iTunes-on pedig már elő is rendelhető. A dalokhoz Viktor saját ötletei alapján videoklip is készül, melynek november végére várható a premierje.

Viktor a "3rd Dimension" lemez november 7-i megjelenése után országszerte dedikálni fogja az új CD-t, így a budapesti, WestEnd beli bemutató után ellátogat Miskolcra, Kecskemétre, Szegedre, Székesfehérvárra, Győrbe, Pécsre, Nyíregyházára és Debrecenbe is. A pontos időpontok és helyszínek Viktor Facebook oldalán találhatók.

Az új album dalairól, készítésükről és mondanivalójukról Viktor személyesen fog mesélni rajongóinak egy nemrégiben rögzített, úgynevezett "track by track" videó interjú keretein belül, melyet az album megjelenéséig naponta, dalonként fog megosztani a http://smarturl.it/KV3rdDimensionCD linken október 29-től, kiegészítve a még soha nem hallott dalok kb. 30 másodperces részleteivel.

A "3rd Dimension" album végleges dallistája:
01. 3rd Dimension feat. MC KEMON
02. Way Back Home
03. Fire
04. Exhale
05. Chasing Demons
06. Electricity
07. Running Out Of Time feat. DMC
08. Work
09. Love Fugitive
10. Kill Me Slow
11. Find (A Way To Your Heart)
Bonus tracks:
12. Way Back Home (Ballad Version)
13. LégzésFacebook

Twitter

Király Viktor táncosait a Hot Girly Dance Class biztosítja.

Kapcsolat

Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: tamas.kingmusic@gmail.com
Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: booking.kingmusic@gmail.com