Király Viktor lemezbemutató koncert május 17-én az Akvárium Klubban

Vendég: Király Linda, MC Kemon, DJ Revolution

A 2013-as év #1 rádiós slágerét jegyző és a 2014-es év VIVA Comet Legjobb Férfi Előadójának választott Király Viktor 2014. novemberében jelentette meg vadonatúj, harmadik stúdióalbumát, a "3rd Dimension"-t, mely a 4 évvel ezelőtti "Solo"-t követi a sorban, melyen Viktor első #1 slágere, a címadó "Solo" is hallható volt. A harmadik albumon a Viktortól már megszokott minőségű dalok kaptak helyet, köztük Viktor második #1 slágere, a "Fire", az amerikai, platinalemezes, Rock’n’Roll Hall Of Fame-be is beválasztott egykori RUN-DMC hip-hop csapat alapító tagjával, Darryl ’DMC’ McDaniels közreműködésével készített Top3-as „Running Out Of Time”, valamint a jelenleg is már Top10-ben található "Chasing Demons" című legújabb sláger. Ezeken felül 10 további új saját szerzemény is hallható az albumon.

2015. május 17-én 20 órakor Viktor ennek az új albumnak a dalait és korábbi slágereit mutatja be első önálló szervezésű koncertjén az Akvárium Klub Nagy Halljában. A lemezbemutató koncerten néhány olyan vendégfellépő is tiszteletét teszi, akik így vagy úgy, de hozzájárultak Viktor eddigi sikereihez: nővére Király Linda, akivel már számos közös dalt és fellépést tudhat maga mögött, MC Kemon, akivel új albumának címadó dalát készítette, valamint DJ Revolution, aki különleges beatbox tudásával járult már hozzá Viktor számos élő fellépéséhez.

Facebookos esemény »

Jegyvásárlás online: http://bit.ly/KiralyViktorAkvariumJegyek vagy http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47158, illetve személyesen az Akvárium jegypénztárában és a Ticketportal.hu partnerirodáibanFacebook

Twitter

Király Viktor táncosait a Hot Girly Dance Class biztosítja.

Kapcsolat

Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: tamas.kingmusic@gmail.com
Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: booking.kingmusic@gmail.com