Király Viktor új kislemez dallal jelentkezik: Chasing Demons

Király Viktor új kislemez dallal jelentkezik: Chasing Demons

Az "Exhale / Légzés" című ballada után Király Viktor ismét egy saját szerzeményű, tempós rádiós dallal jelentkezik novemberben megjelent és az ünnepek alatt már aranylemezzé érett "3rd Dimension" című új albumáról. A "Chasing Demons" produceri feladatait Viktor mellett a fiatal magyar DJ/producer, Dave Martin látta el, akit számos formációból (pl. No!end, StadiumX), klubslágeréről és remixéről, valamint rendszeres önálló fellépéseiről ismer már az ország és a nemzetközi elektronikus zenei világ is. A dal a rajongói és a szakmai vélemények alapján is az egyik legfülbemászóbb szám az új lemezről.

Viktor így nyilatkozott róla: "Ez a dal a kísértésről, a nőkről szól. Múltbéli és jövőbeni szerelmekről, és azokról a nehézségekről, amelyek útközben jöhetnek, melyeket én démonoknak hívok a dalban. Minden férfi és nő életében vannak nehézségek, vannak olyan helyzetek, amikor kétszer is meg kell gondolni, hogy az ember hová lép. És el kell dönteni, hogy kergetjük-e a démonokat vagy sem."

A "Chasing Demons" videoklipjét február elején forgatja Viktor 3D-ben nővére, Linda és Huszka Zsombor grafikusművész ötletei és grafikái alapján. Viktor jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti New Yorkban ikertestvérénél, ám a zenélést ott sem fogja teljesen hanyagolni, egy fellépése is lesz egy helyi klub felkérésére. Rögtön hazaérkezése után egy Akusztik műsort fog rögzíteni a Petőfi rádió számára az új album dalaiból, de az idei tervekben egy nagyszabású júniusi albumbemutató koncert is szerepel, valamint számos további élő zenekaros fellépés. A dalszerzéssel sem áll le, már javában készül következő nagy dobására is, egy új zenei projekt részeként.

"Chasing Demons" meghallgatás:

A dal már elérhető minden digitális zeneszolgáltató kínálatában.Facebook

Twitter

Király Viktor táncosait a Hot Girly Dance Class biztosítja.

Kapcsolat

Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: tamas.kingmusic@gmail.com
Király Tamás
Telefon: +36 30 415 2129
Email: booking.kingmusic@gmail.com